Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Thursday, January 27, 2011

Stok majalah baru tiba hari ini -28 januari 2011

 1. Bike Trader isu 213
 2. Bola Kampung C.book
 3. Digital S.L.R Februari
 4. Fokus SPM isu 115/ Februari
 5. Media Hiburan isu 1340 Februari
 6. Utopia (7 lines) isu 196 Februari
 7. Autocar  Februari
 8. E pop (M) isu 17 Februari 
 9. Media rakrat isu 3
 10. Mina isu 27 Februari
 11. Networker isu 1 (majalah baru utk penggiat MLM)
 12. Upin Ipin isu 13 Februari
Harini stok majalah agak sedikit sebab kebanyakan majalah untuk bulan Februari telah dihantar sejak pertengan bulan ini (disebabkan faktor kebanyakan suplier akan bercuti lama sempena tahun baru cina- jadi stok majalah untuk bulan Februari terpaksa dihantar awal)

Majalah Digital sampai 5  keping je.. saya dah pesan pada sales exec suruh hantar dalam 10 keping utk majalah ni... sebab sekarang ni mmg ramai yang mencari majalah ni...
4.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...