Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Wednesday, February 23, 2011

contest dari http://travelogusahawanmuslim.blogspot.com/

Assalamualaikum WTH...

Sedang berfikir untuk buat contest utk blog ini... Asyik tengok kawan-kawan buat contest je.. Saya pun nak buat jugak. Nanti boleh beri hadiah buku @ novel kan? buat dua bulan sekali pun OK jugak...


Hm.. sesapa boleh berkongsi tentang konsep contest yang sesuai dengan blog ini?

Hmmmmmm...............


(ini hadiah dari PTS.com... saya menang peraduan mengulas buku....)
4.

8 comments:

Muslimah Optimis said...

assalamualaikum... saya memang suka baca dan beli buku.. berminat jugak nak join kalo buku tu saya dah baca... contest ni menarik..teruskan

Muslimah Optimis said...

assalamualaikum... saya memang suka baca dan beli buku.. berminat jugak nak join kalo buku tu saya dah baca... contest ni menarik..teruskan

Normaliza said...

bagus..bagus..teruskan usaha murni ko tu.. :)

Nora Shahaira said...

ish..akak nora suka buku-buku berilmu ni, novel-novel tak sempat baca...hehe..kalo bg free ok gak..

Ustaz Azrai said...

TQ semua.. sya sdg kaji cara & kaedah nk buat cntest ni... sdg edit pic utk buat banner cntest..

Maybe hadiah akan digilirkn

1st buku agama
2nd buku motivasi
3rd novel islamik
etc... @ adiah dipilih sndri dri buku yg harganya sya limitkn?

AL-QASSAM said...

xpyh buat contest.. post kat ana je buku armagedon 2012 tu.(^-^

Ustaz Azrai said...

:)

Petunjuk Kemuliaan said...

setuju... boleh dapat buku free lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...