Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Monday, February 28, 2011

Stok dari karangkraff baru tiba... 28/2/2011

Assalamualaikum WTH..
Setelah hampir seminggu, akhirnya stok yang ditempah dari karangkraf di bawah label Alaf 21, Buku Prima, Karya Bestari, Novel Nur dan Aneka selamat tiba di PNN pada pukul 12.30 pagi tadi. 
Kebanyakkan buku yang ditempah dari syarikat Karangkraf ini ialah buku bergenre novel popular, agama dan dakwah, resepi dan motivasi.
Antara produk yang tiba pagi tadi ialah:

 1. Tumbioro terakhir
 2. Hingga ke akhirnya
 3. Tajdid Cintamu
 4. Akhir sebuah cinta
 5. Cinta kau dan aku
 6. Jangan bilang benci
 7. Cintamu Nadiku
 8. Juara carta cinta
 9. Coklat, bunga dan si cupid 
 10. Rayyan Fantasi
 11. Masih setia
 12. Awan rindu
 13. dan banyak lagi buku keluran buku oasis, buku motivasi dan resepi...


 Hm, ada sesuatu yang kelakar tentang En Azam (sales exec karangkraf) harini, tadi dalam pukul 3 lebih dia telefon saya dan bertanyakan waktu saya menutup operasi kedai pukul berapa? Rupa-rupanya majalah solusi yang dia buat alas untuk menandatangani invoice telah dibawa bersama-samanya masuk kedalam van dan dibawa ke Kuala Kubu Baru.. ni pun saya tak tahu dia akan datang pukul berapa agaknya untuk memulangkan kembali majalah solusi itu. Saya pun tak perasan dia bawa buku itu.... tak kisah pun sebenarnya dia mahu pulang bila-bila masa majalah itu.Tapi dia yang takut terhilangkan majalah itu..


4.

1 comment:

puteri farah said...

cinta 3 suku? wah. cam best je!! harus beli nih! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...