Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Wednesday, February 23, 2011

Dato' Ismail Kamus sakit...

Assalamualaikum WTH..

Penulis dan pendakwah kegemaran saya, Dato' Ismail Kamus jatuh sakit. Jika dilihat dari gambar ini Dato' Ismail Kamus ini agak kurus... Mari kita bersama-sama mendoakan kesihatan beliau kembali pulih... AMIN..


Nak tau lebih lanjut... klik sini 4.

2 comments:

Azizah a.k.a N.a.z said...

semoga beliau cepat sembuh..

Adzriel AB said...

memang nampak susut. memang suka dengar ceramah dia. ada simpan lagi kisah jin yg ditulis oleh beliau. antara yg org susah nak percaya dgn kehidupan jin, tapi byk ilmu yg saya dpt dari buku tu.

moga beliau cepat sihat utk meneruskan kehidupannya yg mencabar ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...