Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Thursday, January 6, 2011

Selamat tahun baru 2011

Assalamualaikum WTH semua..

Alhamdulillah, TQ atas sokongan anda sekalian.. Akhirnya tempoh berehat saya dari blog ini sudah berakhir. sebenarnya sepanjang tempoh bercuti selama hampir 2 minggu ini saya sedang berusaha untuk menyiapkan manuskrip buku saya. Dan iNsyaallah, malam ini saya akan menulis satu artikel bertajuk "SIAPA LAYAK MENJADI USAHAWAN MUSLIM"

Saya rasa masih belum terlambat untuk mengucapkan 'selamat tahun baru masihi 2011, kepada kalian semua dan semoga tahun baru ini kita semua akan menjadi lebih baik daripada tahun sebelumnya.
4.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...