Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Tuesday, January 25, 2011

Radja_Taubat


m

Selama ini aku, jauh dariMu
Selama ini aku ingkar padaMu
Begitu banyak dosa yang ku lakukan
Hingga ku merasa diri penuh dosa
 
Terkadang ku lupa
Terkadang ku ingat
Ku ingin diriku bertaubat

Reef :
Ampuni aku dari dosa-dosa
Yang ku lakukan, padaMu, Ya AlLah
Ampuni aku dari kesalahan
Yang ku lakukan...
PadaMu Ya AlLah..

Astagfirullah, AstagfirulLah.,
Ampuni aku... Ya Allah. 

*************************************************************

Saya suka lagu dan lirik lagu ini.. Walaupun agak lari dari konsep nasyid yang 'mesra' di telinga capang saya ini. Sejujurnya lirik lagu ini sangat menusuk jiwa saya agar terus selalu mengingati Allah SWT, segera bertaubat dari kesalahan lalu...
4.

2 comments:

Fadzli Amir said...

salam kenal...kalau ikut banyak lagu yg ada unsur2 macam ni...cuma kita nak ngan tak nak je dengar...hehehhe

Ustaz Azrai said...

Wslam... Btul kan,.. sbb sya membesar dlam muzik dari black metal, grincore, heavy metal ETC.. & pernah main muzik smpai ke Indon, sngapore n siam.. tp skrg dh trasa diri ni dh tua.. kena ptah smula..

Hm.... ni rasa nak masukan gambo saya smasa aktif main muzik ni.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...