Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Thursday, January 20, 2011

Hebahan..

Assalamualaikum WTH..

Kepada peminat yang mahu mendapatkan isu ulangcetak majalah solusi isu 1 dan 2.. majalah ini sudah kehabisan stok di Telaga Biru. Mungkinkah majalah ini akan diulangcetak buat kali kedua? 

Dan buku Furu' Al-masail yang tersilap cetak bulan lepas (susahkan nak dapat buku ni bulan ni?) dan buku indahnya hidup bersyariat yang kehabisan stok di pihak TB akan berada dipasaran  kembali serentak pada 25hb januari ini.

Majalah solusi isu ke-28 juga akan tiba ke PNN pada 24@25hb ini.. sama-sama kita menunggu kemunculan majalah hebat ini!


4.

2 comments:

Ustaz Azrai said...

Hm... tadi En TAufik fon.. maybe ptg ni stok dari Telaga biru akan sampai... Alhamdulillah..

Nor moscow said...

bagus jugak jika ada maklumat 2 cam gini..cepat tahu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...