Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Wednesday, December 1, 2010

Menjelang hari ke 100 blog TUM pada 10 December ini..

Begitu pantas masa berlalu... dan harini merupakan hari yg ke-90 hari saya membuat blog ini. Alhamdulillah.. ilmu yg sedikit ini dapat saya kongsikan dengan kalian semua...

Alhamdulillah juga kerana sepanjang tempoh ini, saya juga mula belajar untuk bermuhasabah diri dengan membaca entri2 di blog-blog hebat karya kalian.

TQ semua..

Mari bersama -sama kami menyokong industri usahawan muslim!!


4.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...