Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Friday, December 3, 2010

Hadiah dari PTS

Hm..Pelik tak nama saya?
Assalamualaikum WTH..

Masih ingat lagi kisah saya memenangi kuiz mengulas novel remaja PTS? hehe.. hari ini hadianya sudah selamat tiba dikedai saya. Hadiahnya terdiri daripada 4 buah buku bernilai RM60.00 iaitu:

1. Armagedon 2012 
2. Mendidik anak perempuan ( Erkk.. saya pun tak tau kenapa orang hujang macam saya ni pilih buku ini,)
3. Himpunan wirid dan doa selepas sembahyang
4. Petua orang cemerlang

Hm... saya tidak berhasrat untuk membuat buku ini sebagai koleksi sebenarnya kerana semua buku-buku ini saya pernah baca. Jadinya, saya akan menjual semua buku-buku ini. 

Apa-apapun saya ucapkan jutaan terima kasih kepada pihak PTS kerana sudi memberi kemenangan kepada saya.. (dalam syarat peraduan tu tiada syarat untuk menghalang pemilik kedai buku untuk menyertai pertandingan ini ye.. hihi..)

TQ PTS! Insyaallah, saya akan mencuba nasib untuk pertandingan mengulas novel sejarah dan novel dewasa yang sedang berlangsung sekarang! Moga saya menang lagi! AMIN 4.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...