Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Friday, December 17, 2010

Bercuti- Kedah & Perlis!

Assalamualaikum wth..

Sebentar lagi selepas mgrib, saya akan bertolak ke utara tanah air.. @ lebih tepat lagi ke Sungai Petani (cinta sayang 1 hari), Pulau Lagenda (1 hari) dan perlis & UUM tercinta yang tidak pernah saya jejaki lagi sejak konvo tahun 2002 yang lalu..

Doakan kami selamat tiba dan kembali ke bumi Rawang..

Buat semua staff PNN, big bos xde ni buat keje baik2 tau...


4.

2 comments:

fasha said...

selamat bercuti ! :D

intan abidin said...

semoga selamat sampai ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...