Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Monday, October 25, 2010

Saya dapat tempat ke-2 "PERADUAN MENGULAS BUKU REMAJA & KANAK_KANAK anjuran PTS"Alhamdulillah, penyertaan pertama saya untuk memasuki peraduan ini berjaya..

Syukur, walaupun hadiah yang dimenangi oleh saya ni hanya bernilai RM40 sahaja, ianya sangat memberi erti kepada saya. Nilai sentimental yang diperolehi sangat2 memberikan saya semangat untuk menyertai peraduan-peraduan yang lain.

TQ atas doa kalian juga..

Gembira punya pasal, hadiah yang dapat bernilai RM40 sahaja, tapi saya akan belanja semua staff PNN makan besar malam ni.. 4.

3 comments:

Ustaz Azrai said...

Alhamdulillah...

Ustaz Azrai said...

Hm... nama betul saya mmg pelik kan? Azraay Aquad Rahmat.. ada ciri2 orang mexico x? hehe

eLyZa™ said...

heheh alhamdulillah.. kalau peraduan ilmu3 gini, sikit3 aje leh kasi hehehhe.. kalo yg program nyanyi3 realiti tu siap dapat kereta yea..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...