Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Friday, September 10, 2010

kunjungan pertama..

Assalamualaikum... ni kali pertama saya cuba utk bkongsi dgn kalian suma ttg travelog usahawan muslim.. I.allah, selepas cuti hari raya aidilfitri ini, saya akan bkongsi sedikit sebanyak dgn kalian semua tentang pjlanan blog ni & travelog saya sbgi usahawan muslim.. 4.

1 comment:

Ana Afiqah.S said...

sy jg sgt brmint nk mnjdi ushwn muslim y bjya.skrg sy sdg mnddki stpm & bbrp prncgn tlh sy buat tpi pljrn ttp dfokuskn.info awk dpt beri sy ptunjuk & motivasi.jazakallah hukhairan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...