Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Tuesday, November 22, 2011

Novel terbaru "Alaf 21" Disember 2011 - Aku Pilih Dia oleh Hezzy Azra, Biru Ungu Cintaku oleh Intan Arnida, Untuk Sekali Lagi oleh Azilah Wahab

Assalamualaikum WTH...Ingin membaca ulasan untuk trinovel terbaru keluaran syarikat Karangkraff @ lebih tepat lagi novel terbaru "Alaf 21" Disember 2011 - Aku Pilih Dia oleh Hezzy Azra, Biru Ungu Cintaku oleh Intan Arnida, Untuk Sekali Lagi oleh Azilah Wahab?

InsyaAllah saya akan memberinya kepada anda sebentar sahaja lagi.. Harap bersabar semuanya.. ^_^

klik link dibawah ini untuk melihat secara penuh sinopsis novel terbaru Alaf 21 Disember 2011 > http://travelogusahawanmuslim.blogspot.com/2011/12/novel-terbaru-alaf-21-disember-2011.html
4.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...