Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Wednesday, November 23, 2011

Fiesta Segamat Gemilang @ Pesta Buku Segamat 25 November hingga 4 Disember 2011

Assalamualaikum WTH..

InsyaAllah pada petang ini, Pustaka Nur Najma akan bertolak ke Segamat bersama-sama teman-teman ekspo. InsyaAllah kami akan bersama-sama membuka booth disana.

Kepada teman-teman diluar sana yang berhasrat untuk mengunjungi booth kami. Diseru agar membawa wang yang secukupnya kerana kami akan menyediakan 300 tajuk buku dari pelbagai penerbit seperti PTS, Telaga Biru, Al-Hidayah, Kumpulan Karangkraff, Mustread, Galeri Ilmu dan lain-lain yang paling hangat dipasaran kini.. ^_^

Doakan barangan dagangan kami akan laris dan kami selamat tiba di Segamat dan kembali semula di Rawang.

saya bersama maskot Ana Muslim...
4.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...