Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Sunday, March 13, 2011

Produk Memory Lane di PNN

Assalamualaikum WTH...

Saya baru balik dari Kajang untuk bertemu syarikat pembekal kad-kad ucapan dan barangan hadiah, Memory Lane... InsyaAllah, Pada minggu hadapan PNN akan mula menjual produk Memory Lane ini...

Melalui perbincangan pagi tadi, PNN akan dibekalkan rak kayu yang sangat cantik sebagai rak pameran kad-kad ucapan itu berserta satu rak kaca sebagai pameran hadiah-hadian dan sedikit permainan kanak-kanak.

Moga kehadiran produk ini akan merancakkan suasana membeli belah di PNN. AminNote: sebenarnya saya sudah lama berhasrat untuk menjual kad ucapan ini kerana terdapat banyak juga permintaan terhadap barangan ini, namun batasan masa...
4.

2 comments:

azrinna said...

Arai,
Bagus la. Mudah2an blh menarik lebih ramai org ke PNN.

Ustaz Azrai said...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...