Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Tuesday, March 8, 2011

Bengkel Tarannum (Hijjaz) 1 - Ustaz Azrai mp3 free download Assalamualaikum WTH..

Hm... sebenarnya sejak bulan lepas saya kerap ditanyakan oleh pembaca blog ini & juga teman-teman di FB saya.. Adakah saya 'Ustaz Azrai' yang sering memberi bengkel taranum di alam maya ini...

'Ustaz Azrai' itu bukan saya ea... Secara kebetulan nama kami sama. Suara dia merdu, suara saya tak merdu macam suara dia. Sebab tu masa audition AF7 dan AF4 saya dapat nyanyi dua baris je sebelum dihalau sebab suara tak merdu.. (korang pernah pergi audition tak? hehehe)

Atau mungkin dia mahu menumpang populariti saya? hehehe... statement perasan glamer....

Tapi andaikata 'Ustaz Azrai' itu berkunjung ke blog ini, saya teringin untuk berkenalan dengan beliau.. Hm, kalu ada anda diluar sana yang mengenali beliau.. bolehla email kepada saya ea...

Kalu kalian nak mendengar suara 'Ustaz Azrai' itu, silakan klik di link diatas...4.

2 comments:

Anonymous said...

hmm...nak jugak kenal rupa qari yang bernama ustaz azrai tu..ada fotonya tak? nak buat perbandingan...sapa lebih ensem? hehe...

Anonymous said...

saya caya ustaz azrai ni lgi ensem.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...