Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Monday, December 19, 2011

Kiosk Pustaka Nur Najma (PNN) di Aeon Anggun, Jusco Rawang

Assalamualaikum WTH...Alhamdulillah.. Hari ini merupakan hari pertama pembukaan Kiosk Pustaka Nur Najma (PNN) di  Aeon Anggun, Jusco Rawang.


Dikiosk ini, PNN menjual pelbagai produk seperti Al-quran (digital, terjemahan,tafsir pelbagai saiz) dan juga CD,DVD,VCD agama (Nasyid, ceramah, belajar tajwid, pendidikan kanak2 dan dewasa) dan juga buku-buku agama terbitan Telaga Biru. (buku daripada penerbit lain, kiosk kami tidak dibenarkan menjualnya kerana terdapat sebuat premis kedai buku besar disini. Tetapi kami hanya boleh menjual produk Telaga Biru lantaran kedai buku itu tidak menjual produk dari Telaga Biru)

Mungkin pilihan produk kami sangat terhad disini lantaran kami perlu mematuhi syarat-syarat yang telah dipersetujui disamping ruangan yang terhad. 

 Doakan kejayaan kami.. ^-^

Lokasi kiosk kami ialah berhadapan dengan pintu masuk premis Jusco di aras 1...4.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...