Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Wednesday, December 28, 2011

Buku terbaru Telaga Biru Januari 2012 - Marah Tapi Sayang karya Hilmi Isa, Manhaj Ilmu Fiqah dan Usul Fiqah karya Abdul Azib Hussain, Keindahan Islam- Hikmah-Hikmah Disebalik Pensyariatan Karya Dr Abdul Basit Abdul Rahman dan Novel Sesuci Murni" karya Isya Azwa Idris

Assalamualaikum WTH...


Novel Sesuci Murni karya Isya Azwa Idris

Alhamdulillah, pihak Telaga Biru baru sahaja menerbitkan buku-buku dan sebuah novel terbaru iaitu buku 
  1. Marah Tapi Sayang karya Hilmi Isa
  2. Manhaj Ilmu Fiqah dan Usul Fiqah karya Abdul Azib Hussain
  3. Keindahan Islam- hikmah-hikmah disebalik pensyariatan karya Dr Abdul Basit Abdul rahman
  4. "sesuci murni" karya Isya Azwa Idris

InsyaAllah, dalam masa terdekat ini (setelah karvival di Pandamaran ini berakhir), saya akan memberikan review dan sinopsis buku-buku dan novel terbaru diatas..

Buku-buku ini sudah boleh didapati di Pustaka Nur Najma, 
kedai buku agama terpilih dan di Kiosk PNN di Jusco Rawang..


untuk belian online, anda boleh menghubungi PNN di email > pustaka.nur.najma@gmail.com


4.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...