Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Tuesday, October 18, 2011

NESCAFE Chill-Lah Express Contest

Assalamualaikum WTH...



Entri khas ini saya buat sebab nak bagitahu kat kalian semua yang saya baru nak join "NESCAFE Chill-Lah Express Contest".. Nak asah skill melukis sebenarnya yang sudah agak berkarat.. :)

Bagi teman-teman yang mahu join juga" NESCAFE Chill-Lah Express Contest" ini bolehlah klik dibahagian iklan nuffnang @ gambar diatas. Kita cuma perlu mereka sendiri secara kretif contoh tin minuman NESCAFE ini.. Seandainya menang, selain dapat memenangi hadiah wang tunai, mungkin tin rekaan kita itu akan menjadi tin realiti dan terjual dimana-mana pelusuk dunia? 

JOM!!


Mungkinkah nanti akan wujud minuman tin nescafe bertulisan jawi?

4.

1 comment:

Ustaz Azrai said...

nak design yg islami.. & bertulisan jawi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...