Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Saturday, October 1, 2011

Karnival Selangorku di Tanjung Karang 28 sept-4 okt 2011

Assalamualaikum wth...


(saya bersama dengan maskot Ana Muslim)

Alhamdulillah, semangat untuk kembali menyertai jualan di tapak-tapak karnival dan ekspo sudah kembali selepas mood raya berakhir.  Pada minggu lepas saya menyertai Karnival usahawan Desa di Putrajaya. Pada minggu ini pula, saya menyertai Karnival Selangorku sempena pesta buku mini di Tangjung Karang.

Alhamdulillah juga kerana sepanjang hari kami disini jualan kami sangat hebat, TQ Allah atas limpahan rezeki ini dan moga segalanya berjalan lancar sehingga tamat karnival ini. AMIN YA RABB..

InsyaAllah pada minggu hadapan, saya akan menyertai konvo di Universiti Islam Antarabangsa dan Multimedia Universiti.. hm, doakan perniagaan kami untung banyak ea.. dan semoga iman kami lebih kukuh dengan anugerah ini..

4.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...