Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Saturday, November 6, 2010

Ujian demam


Assalamualaikum WTH..

Alhamdulillah, hari ini merupakan hari pertama saya sihat setelah seminggu bercuti kerana demam (suspek denggi).. huhu..

Kesempatan yang terhad ini saya gunakan untuk membuat kerja-kerja saya yang tertangguh selama tempoh ini dan membalas email dari pembekal dan follower blog ini.. TQ atas sokongan kalian. 

Insyallah, bermula malam ini saya akan masukkan entri-entri terbaru..bersama membangunkan & menyokong usahawan muslim!
semoga usaha kita diberkati Allah!
4.

1 comment:

Nora Shahaira said...

Alhamdulillah, semoga bertambah sihat ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...