Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Tuesday, May 3, 2011

Ensem x?

Assalamualaikum WTH..


Alhamdulillah, tahun ni Allah SWT kurniakan rezeki yang secukupnya untuk saya & PNN. Namun kesihatan untuk tahun ni agak teruk sedikit. Jika tahun lepas saya begitu cemerlang dengan hanya demam sekali sahaja. Tapi pada tahun ini saya sudah 5 kali demam dan sekali demam macam gambar diatas ni yang dijangka akan mengambil masa untuk pulih...

Allah nak suruh saya berehat sebentar.. TQ Allah.. Doakan saya cepat sembuh ye...

“Permintaan yang paling disukai Allah daripada hamba-Nya ialah meminta dianugerahkan kesihatan yang sempurna.”

maksud hadis
4.

6 comments:

Ustaz Azrai said...

Xseksi kan letak pic xpkai baju camni? huhu

LittleGurl said...

lelaki xpakai baju ttp seksi. pompuan apetah lg.huhuhu..moge cpt smbuh.

Normaliza said...

alolo..ciannya. demam campak ke? moga cepat sembuh yek..

intan abidin said...

semoga cepat sembuh ...

nusrah said...

syafakallah, ya ustaz...
banyakkan berselawat


p/s...itu bukan seksi, tapi...seksa

Ustaz Azrai said...

:) tq suma

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...