Followers

Muqaddimah

“Dari Abi Sahid dari Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam Baginda bersabda : Peniaga yang dapat dipercayai dan beramanah, akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai dan orang-orang yang mati syahid” (Riwayat Al-Imam At-Tarmizi).

Izinkan aku Ya Allah untuk berkongsi ilmu keusahawanan tentang perniagaan kedai buku dan alat tulis serta ilmu yang kumiliki ini, Semoga usahaku ini di berkati. Dan semoga diriku dan perniagaan-ku berkembang maju di dalam kami beriman kukuh kepada-MU agar dapat kami menyumbang sesuatu kepada-Mu dan seluruh dunia islam. Amin.

Bagi anda yang berada di kawasan Lembah Kelang dan mahu memberikan projek berkaitan pembekalan buku, alat tulis serta pencetakan kpd saya amat dialu-alukan. SAYA ANTI RASUAH!

Sebarang pertanyaan mengenai operasi kedai buku, jemputan memberi ceramah berkaitan keusahawanan muslim, sumbangan wakaf buku @ al-quran & ETC ke rumah anak yatim islam terpilih di sekitar Rawang (diskaun 10%-30%) DLL boleh email ke azraay17@gmail.com.

(Sejak 2hb September 2010)

Tuesday, January 10, 2012

Novel terbaru "Kaki Novel" Februari 2012 - Merah Cinta Epal - Ridha Reewani Dan Cinta Dalam Hati - Salwati Haris

Assalamualaikum WTH...

Alhamdulillah, pihak "Kaki Novel" baru sahaja mengumumkan novel terbaru mereka untuk pasaran bulan februari 2012. Dua novel tersebut Merah Cinta Epal dan Cinta Dalam Hati merupakan karya terbaru dari dua penulis baru di Kaki Novel iaitu - Ridha Reewani dan Salwati Haris.

Merah Cinta Epal - Ridha Reewani

ISBN: 978-967-5067-92-1
SEMENANJUNG: RM RM18.00
SABAH/SARAWAK: RM 21.00


Cinta Dalam Hati - Salwati Haris

ISBN: 978-967-5067-91-4
SEMENANJUNG: RM RM 20.00
SABAH/SARAWAK: RM 23.00


InsyaAllah, saya akan cuba mendapatkan sinopsis dalam masa terdekat.. ^_^


4.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...