Monday, March 28, 2011

Stok buku terbaru dari Telaga Biru _ 28 mac 2011

Assalamualaikum WTH...

Harini sales exec Syarikat Telaga Biru menghantar beberapa produk terbaru mereka.


Cinta Kun Fayakun (kumpulan cerpen)
Karya : A. Ubaidillah Alias
Harga: RM 12.00 / RM 14.00
Tahun Terbit: 2011
Penerbit: PTS Profesional
Email kepada saya alamat anda dan bukti pembayaran dengan harga RM20.00 (termasuk kos pos laju utk semenanjung Malaysia!) azraay@gmail.com


Soal Jawap A-Z tentang munakahat tapi anda tiada tempat untuk bertanya
Karya : Ustaz Zahazan Mohamad
Harga: RM 30.00 / RM 32.00
Tahun Terbit: 2011
Penerbit: Telaga Biru
Email kepada saya alamat anda dan bukti pembayaran dengan harga RM30.00 (percuma pos laju utk semenanjung Malaysia!) azraay@gmail.com


Nota Jutawan, Nota Kewangan
Karya : Irfan Khairi
Harga: RM 30.00 / RM 32.00
Tahun Terbit: 2011
Penerbit: Telaga Biru
Email kepada saya alamat anda dan bukti pembayaran dengan harga RM30.00 (percuma pos laju utk semenanjung Malaysia!) azraay@gmail.com


Wahai Tuhan, Engkaulah Penyembuh- doa, jampi dan amalan dalam perubatan islam
Karya : Ustaz Ismail Kamus dan Mohd Wahid Abdul Hanif
Harga: RM 20.00 / RM 22.00
Tahun Terbit: 2011
Penerbit: Telaga Biru
Email kepada saya alamat anda dan bukti pembayaran dengan harga RM25.00 (termasuk kos pos laju utk semenanjung Malaysia!) azraay@gmail.com

4 comments:

  1. berminat la..tp bukti pembayaran tu macam mana? bank in ya..

    ReplyDelete
  2. salam, ustaz...
    saya sedang merancang untuk menghasilkan buku resepi. boleh cadangkan panduan dan buku yang bagus?
    TQ

    ReplyDelete
  3. wsalm..

    kak nora.. yup, sblum baya, nnti sya akn beri no akaun, bila dh bnkin bgtau sya jumlh n waktu di bnikn..

    anoy> tang buku resipi nnti sya tnyakn chef ros, (pnulis buku resipi dri karangkraf) sbb dia biasa dtg kdai saya ari sabtu n ahad

    ReplyDelete
  4. tp dlam bnyak2 buku rasanya utk buat buku resipi yg pling rumit kot.. sbb buku resipi bkan saje publisher nak jual buku, tapi jual nama penulis buku resepi tu..

    jdi, kene 'jenama'kan diri dalam bidang masakan lbih dahulu..

    mngkin pngalaman mengajar masak, sijil chef ETC..

    ReplyDelete